Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Küldöttválasztás 2008.

2008.02.13. 8:29:27 Küldöttválasztás 2008.

2008.02.13.



A Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének alapszabálya értelmében 2008. évben küldöttválasztásra kerül sor, amely egy az eddigitől eltérő módszerrel és a tagság aktív közreműködésével a 2007 évben elfogadott és az alapszabályban rögzített módon kerül lebonyolításra.



A küldöttválasztás lényege, hogy a termelői csoportok minden 100, ha termőterület után jelölhetnek az adott térségben küldöttet. A választás során, jelölő lapon fel kell tüntetni a jelölő személy termőterületét.



Egy jelölt csak akkor válhat küldötté, ha a szükséges terület nagysággal / 100 ha / állnak mögötte a termelők.



A küldött jelölteket rész küldöttgyűlésen lehet megválasztani, amelynek időpontjáról a tagság, írásban kap tájékoztatást.



Az elkövetkező napokban az aspiráló jelöltek, vagy azok megbízottjai fel fogják keresni a tagságot, és támogatását fogják kérni a jelölésre vonatkozólag. Kérjük amennyiben a jelölt személyével, egyetértenek aláírásukkal, támogassák azt.



Amennyiben a jelölt helyett mást szeretnének képviselőjüknek, akkor egy jelölő lapon / termelői csoportoknál beszerezhető / tegyenek javaslatot. Tudni kell azonban, hogy az esetleges új jelölt csak abban az esetben kerülhet be a küldöttek sorába, ha fentebb említett 100, ha termőterülettel állnak mögötte a termelők.



A rész küldöttgyűlésen a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének leköszönő elnöksége tájékoztatót ad az elmúlt évek munkájáról és ismerteti azokat a feladatokat is, amelyek az elkövetkező időszakban várnak az újonnan megválasztásra, kerülő elnökségre.





Pócspetri 2008.02.12.





Bényei Illés

Elnök










Kövessen minket