Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Jakab István: a magyar gazdatársadalom együtt építkezik és együtt ünnepel

2017.12.27. 8:52:00


A teljes magyar gazdatársadalom együtt építkezik és együtt ünnepel a nemzet házában - mondta Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke szerdán Budapesten az Országház felsőházi termében.

    Jakab István, az agrárkamarai választásokon győztes jelölő szervezet vezetője - az Országgyűlés alelnöke - a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos küldöttgyűlésének alakuló ülésén résztvevőket üdvözlő beszédében hangoztatta: a Magosz évtizedeken keresztül - szövetségeseivel együtt - azért dolgozott, hogy megteremtődjenek a korszerű agrár- és élelmiszer-gazdaság működésének feltételei, valamint megvalósuljanak az élhető vidéki élet feltételei Magyarországon. Ez beteljesült - szögezte le.
    Hozzátette: a Fidesz és a Magosz közötti kapcsolat azonos értékrenden alapuló erős szövetség. Ez biztosítja több mint két évtizede, hogy a magyar gazdálkodók, a magyar agrár- és élelmiszer-gazdaság sorsáról, az őket érintő ügyekben nélkülük döntés ne szülessen. Az ágazat képviselői ott vannak a parlamentben, a kormányban kifejtik álláspontjukat, javaslatokat tesznek az őket érintő kérdésekben, részt vesznek sorsuk alakításában - emelte ki a Magosz elnöke.Forrás: mti

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket