Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Szántóföldi permetezőgéppel fertőtlenítik az utcákat Olaszországban

2020.03.23. 8:40:00


A mezőgazdasági termelőkre mindig lehet számítani, legyen szó komoly hóhelyzetről, árokba csúszott autókról vagy egyéb extrém, különleges helyzetekről. Nincs ez másképp a koronavírus-járvány idején sem.

Miközben az emberek többsége úgy enyhíthet a kialakult helyzeten, hogy otthon marad, addig a gazdálkodók, az agráriumban dolgozók ezt nem tehetik meg, hiszen az élelmiszer-termelés nem állhat le, az aktuális munkákat el kell végezni. Ha pedig valami különleges feladat kínálkozik, a mezőgazdasági gépek és azok kezelői szintén hadra foghatók – ahogy ezt az alábbi példa is mutatja.

Olaszországban döbbenetes helyzet alakult ki a koronavírus-járvány miatt, volt olyan nap, amikor 24 óra alatt 793 ember veszítette életét, eddig nagyjából 5500-an haltak meg a betegségben. Így aztán nem véletlen, hogy az országban mindenki segíteni próbálja a hatóságok munkáját, ahogy csak bírja – még a mezőgazdasági termelők is.

A Grim Srl Facebook oldalon osztotta meg az alábbi képeket, amin jól látszik, hogy Olaszországban az utcák fertőtlenítésében Busti Claudio is részt vesz, méghozzá önjáró permetezőgépével. Köszönjük a gazdálkodók minden segítségét és munkáját! zárul a megosztás.Forrás: agrofórum

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket