Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Az ULT Magyarország Kft. közleménye 2020.03.31.

2020.03.31. 9:58:00


Az ULT Magyarország Kft. közleménye

A Magyar Kormány 2020 március 28-tól korlátozott lakhelyelhagyási tilalmat vezetett be, mely rendelkezés alapján az alábbi intézkedéseket tettük meg.

1, Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft, mint mezőgazdasági-élelmiszeripari vállalkozások, a tevékenységüket tovább folytatják mindaddig, amíg a Magyar Kormány magasabb szintű intézkedést nem vezet be az állampolgárok szabad mozgásának korlátozása területén.

2, Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft mezőgazdasági alaptevékenysége alapján az elkövetkező időszakban is folyamatosan végzi üzleti tevékenységét a kialakult helyzethez és az alkalmazott szabályokhoz igazodva.

3, Az irodákban munkaidő alatt folyamatos jelenlétet biztosítunk, napi feladatainkat ellátjuk a két cég ügyvezetésének heti beosztása lapján.

4, Egyetlen szezonális dolgozózót sem engedünk el, mindenkinek munkát biztosítunk, amíg a lehetőségek azt engedik.

5, Munkavállalóink részéről a munkavégzés önkéntes, az mindenkinek szabad akaratából történhet, senkit sem kényszerítünk munkára, a távol maradókat nem szankcionáljuk! A munkavégzéssel és a távolmaradással kapcsolatos jogszabályokról korrektül tájékoztatjuk munkavállalóinkat.

6, Az agronómus kollégák kérjük limitálják a személyes kontaktusukat a termelőikkel. Amit csak lehet telefonon és e-mailban közöljenek a termelőkkel, így csak elkerülhetetlen esetekben keressék fel őket személyesen. (pl: kemikália kiosztás) A személyes találkozók alkalmával az arcmaszk és a gumírozott védőkesztyű használata ajánlott!

7, Az irodáinkat csak azok látogassák meg, akiknek az ügye nem tűr halasztást, és személyes kapcsolatot igényel az ügyintézőnkkel.

8, Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft irodái csak arcmaszk és gumírozott kesztyű viselésével kereshetőek fel a látogatók és az ott napi feladatot nem ellátó kollégák részéről. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban kell elvégezni egymás egészségének biztosítása érdekében.

9, A legfontosabb szakmai üzenő felületünk a www.nyidoter.hu elektronikus felület, melyet naprakészen frissítünk.

Mindaddig ezen feltételek mentén működünk, amíg a Magyar Kormány magasabb szintű korlátozást nem vezet be, vagy igazolt Covid 19 fertőzött személy nem jár az irodánkban. Ebben az esetben a karantén előírásoknak megfelelően bezárunk és minden dolgozónkat felszólítunk az elkülönített otthonmaradásra.Forrás: ULT Magyarország Kft. Fekete TiborKövessen minket