Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Kolozsvári Pál életrajza

2018.12.28. 13:05:00


Benedek János

Benedek János a DOFER Zrt. volt Vezérigazgatója a kollegájáról és egyben elődjéről készített életrajzában többek között az alábbiakat írja:

"Annak a csapatmunkának vált meghatározó egyéniségévé, ami azzal kezdődött hogy a Dohányfermentáló Rt a V.Tabac Kft részére dohányvágatot kezdett készíteni, és azzal folytatódott, hogy a privatizáció után a társaság a Continental cégcsoport dohányvertikumának fontos, megbízható tagja lett."

"Vezetésével alapvetően sikerült elérni azt a célkitűzést, hogy a Dohányfermentáló Rt mind külső megjelenésében, mind bármely piacon értékesíthető termékeinek minőségében olyan színvonalat érjen el, amire alapozva az akkor küszöbön álló, majd megvalósuló uniós csatlakozást követően gondos üzemeltetéssel, karbantartással, az elkerülhetelenné váló kiegészítésekkel hosszú távon működőképes és versenyképes maradhatott, és változatlanul ma is az."

"Munkáját több kitüntetéssel díjazták. 2005. augusztus 20-án érdemes és eredményes munkásságának elismeréseként a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehette át, melyet a Magyar Köztársaság Elnöke adományozott részére."

 

Kolozsvári Pál életrajza elérhető itt.


                               Benedek János a szerző



Forrás: Benedek János







Kövessen minket