Tabacum Digitális Tárhely
Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége

HASZNÁLATA TABACUM Digitális Tárhelyünket minden regisztrált személy használhatja. A használata ingyenes, csupán egy rövid regisztrációs űrlapot kérünk kitölteni, / valós adatokkal / amelyen többek között a célt is meg kell jelölni statisztikai okokból.

A regisztráció jóváhagyása után Ön használhatja a digitális tárhelyet az alábbiak szerint:

A lap megtekintésére a Google Chrome böngészőt javasoljuk. A fájlok - a minőségi olvashatóság miatt - nagy kiterjedésűek, ezért a használt internet minősége alapvetően meghatározza az élvezhetőséget. Az anyagok letölthetőek, egyszerre maximum egy anyag letöltést javasoljuk, biztonsági okokból.

A letöltött anyagok szabadon felhasználhatóak ugyan, de a Szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) betartása, minden regisztrált és nem regisztrált olvasónk számára kötelező. A felhasználás csak a szerzők nevének, az eredeti forrásnak és a MADOSZ nevének megjelölése mellett lehetséges, ennek elmulasztása jogi következményeket vonhat maga után.

A keresési funkció beépítésével szeretnénk, megkönnyíti az Ön munkáját. Javasoljuk azonban, hogy egy szóra keressen csak és a neveknél nagy kezdőbetűt használjon.