Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Dohány konferenciát tartottak a 729. San Biagio-i mezőgazdasági vásáron

2007.02.07. 15:30:11

Dohány konferenciát tartottak a 729. San Biagio-i mezőgazdasági vásáron

2007.02.07.


Az Európa dohánytermelésben érdekelt országaiból összesereglett termelők a konferencia zárásaként egy közös dokumentumot fogalmaztak meg


Paolo De Castro olasz mezőgazdasági miniszter Dohány konferenciát tartottak a 729. San Biagio-i mezőgazdasági vásáron az Olaszországi Bovolonéban az európai dohánytermelők, elsődleges feldolgozok, valamint a dohánytermelésben dolgozok 2007. február 05-én



A konferencia témája az Európai dohány jövője volt.



Az UNITAB, a FETRETAB valamint az EFFAT európai Szövetségek által rendezett konferencián Európai, régiós és országos politikusoknak tehettek fel kérdéseket a részvevők egy kerek asztal beszélgetés keretében.

A konferencián részvett Paolo De Castro olasz mezőgazdasági miniszter is.



Az Európa dohánytermelésben érdekelt országaiból összesereglett termelők a konferencia zárásaként egy közös dokumentumot fogalmaztak meg az európai dohányfarmokon dolgozó 100. 000 dohánytermelő és 400. 000 munkás, tíz európai vállalat és az elsődleges feldolgozóipar 30. 000 dolgozója, a kapcsolódó iparágak és más érintett üzletágak több ezer dolgozója nevében.



A jelenlévő termelők a 729. San Biagio-i mezőgazdasági vásáron megtekinthették a dohánytermeléssel kapcsolatos gépeket, szárítókat is.


Eisler József









Kövessen minket