Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Az Országos Elnökség döntése alapján júniusban lesz a 2023. évre vonatkozó tagdíjmegállapítási időszak

2023.04.06. 7:58:00


Az elmúlt évek gyakorlata szerint 2023-ban is a NAK állapítja meg a tagdíjat, amelynek köszönhetően a folyamat a korábbiakhoz képest jelentősen kevesebb ügyintézést igényel tagjainktól.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Országos Elnökségének döntése értelmében az árbevétel alapú tagdíjat fizető tagok esetében a 2023. évre megállapított tagdíj és a tagdíj számításához figyelembe vett adatok ellenőrzésére, valamint esetleges módosítására 2023. június 1. és július 14. között lesz lehetőség. Esetükben a tagdíj megfizetésének határideje is 2023. július 14.

A kamara az érintett tagokat május végén, június elején postai úton értesíti, de a legfrissebb információkért addig is érdemes felkeresni portálunkat (www.nak.hu).

Ügyfélszolgálatunk a fentiekkel kapcsolatban is készséggel áll tagjaink, illetve a velük együttműködő könyvelő, adószakértő, adótanácsadó vagy könyvvizsgáló szakemberek rendelkezésére a következő elérhetőségeken: ugyfelszolgalat@nak.hu; belföldről ingyenesen hívható zöld szám: +36 80 900 365.



Forrás: NAK







Kövessen minket