Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

2024 évi dohányregisztráció

2024.03.18. 8:41:00


Tájékoztatjuk a dohánytermelőket a „szárított és fermentált dohány előállító, tároló és kereskedő” nyilvántartásba vételükkel kapcsolatban, hogy amennyiben a 2024. évre vonatkozóan rendelkeznek érvényes dohánytermelési és értékesítési szerződéssel, úgy a dohánytermelői regisztrációjuknak módosítása felől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé intézkedni szíveskedjenek.

Azon dohánytermelőknek, akik új dohánytermelők, vagy akik nem rendelkeznek érvényes dohánytermelői nyilvántartásba vétellel, mivel az évközben törése került új dohánytermelői nyilvántartásba vételt kell kérniük. 

A dohányregisztráció módosítását vagy új nyilvántartásba vételi kérelmet a NAV_J37. jelű nyomtatvány kitöltésével és ügyfélkapun keresztül történő beküldésével tudják kezdeményezni.

A módosított vagy új dohányregisztrációs kérelmekhez mellékletként az érvényes dohány termelési és értékesítési szerződést is fel kell csatolni.



Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Jövedéki és Rendészeti Eljárási Főosztály Jövedéki Osztály







Kövessen minket